pro Mason Hebrew za Wed May 31, 2017 9:46 pm
Minew
Nechtěl jsem používat pěsti, prostě jsem ho chtěl odstrkat, dokud to tak stačilo Ohnal se po mě pěstí, ale díky opilosti to minul. Stihl jsem uskočit a pak jsem mu jednoduše kopl do hrudi s tím, že spadl na zem. Okamžik mě naštvaně sledoval, než se za ustavičného nadávání odplížil z uličky ven.
Malou chvíli jsem se díval tam, kam odešel, jakobych čekal, že se snad ještě připlazí zpět. Neudělal to. Namísto toho, aby se vrátil on, vrátila se mi šílená migréna a chuť zvracet. Začala se mi motat hlava, musel jsem si konečně odpočinout, aby se tělo mohlo plně zregenerovat. Ačkoli to bylo ze včerejška, v přeměně jsem nebyl schopný si odpočinout a bylo to spíše horší než lepší.
Začala mluvit, já udělal pár kroků k ní. Bylo vidět, že se mi začala motat hlava. I únava a nepříliš dobrý stav na mě byl vidět. Bledá, sivá pleť, kruhy pod očima, stále lehce pohublý.
Na sobě jsem měl momentálně černé triko a tmavé rifle. Bylo mi tak strašně špatně.
Dobelhal jsem se ke stěně a podél ní se svezl na zem. Nevěděl jsem co říkala předtím. Vnímal jsem až od otázky, jestli jsem upír. Zavřel jsem oči a zavrtěl hlavou. Byl jsem kočka. Stejně jako ona. Alespoň jsem myslel, že to ona je ten kočkodlak, kterého jsem cítil. S hladem se ale trefila. "Trochu hlad mám." Přiznal jsem a opřel se o zeď hlavou. Bylo mi na zvracení a to i navzdory prázdnému žaludku. Nevěděl jsem kde je problém.