pro Reily Brose za Mon Dec 12, 2016 8:13 pm
??? --> Les
Nějak nevím odkud, ale prostě odněkud jsem se přitoulala sem, do tohohle lesa. Již dlouhou dobu... jak dlouho to mohlo být? No, to je vlastně jedno, zkrátka ale dlouhou dobu jsem si s nikým nepovídala, nikoho jsem neviděla, nic zajímavého jsem nedělala, prostě jsem byla... mimo? Jo, asi tak nějak. A teď právě jsem se tady potulovala po tomhle lese. Ani jsem moc nečekala, že tu někoho potkám, tohle byla taková ta zapadlejší část. I když bych se moc nezlobila. Alespoň bych si mohla do někoho trochu zarýt. Hh. No, tak či tak jsem ale uviděla takový trochu vyšší pařez, na který jsem se rozhodla, že si sednu a budu... odpočívat a přemýšlet.
Takže jsem si tedy naň sedla a přemýšlela. Jako první, co mi do hlavy naskočilo bylo prostě nadpřirozeno. Moc dobře jsem si pamatovala, co všechno se mi tu událo. Ať už ten chlápek, ten dobrovolný hasič v tom karavanu, co se ptal na nadpřirozeno nebo ten dosti silný muž, který měl.. myslím, že to byla jeho sestra? Asi. Nicméně to byla Ruby, to jsem si pamatovala, to byla velmi hodná osůbka, ale on byl neobyčejně silný. Reily... co když nadpřirozeno existuje? Spoj si to. Je toho sice málo, ale tamten se na nadpřirozeno ptal a tamten byl zase neskutečně silný. Tak co když jo? Přemýšlela jsem. Byla jsem do svých myšlenek neobyčejně zabraná...