pro Talla Cyan za Sun Sep 24, 2017 1:11 pm
Masonův byt
Nevím přesně proč, ale přišlo mi že mě snad ani neposlouchal. Jistě, říkala jsem blbosti ale i tak. V tichosti jsem ho poslouchala do doby, než se zvedl a poodešel kus ode mě. Zůstala jsem na místě a ani se nezvedala. Jen jsem se otočila jeho směrem. "Dobrá.. pokud tedy jdou konkrétně po tobě, musejí mít nějaký důvod. Nikdy nesledují někoho jen tak. Tohle moc dobře vím." Ano, tehdy v tom lese, ta skupina lovců, šli po té holce. Že by chtěli Masona taky na ty pitomé pokusy? "V jedné věci máš smůlu. S tím, že jsi narazil na mě, přišel jsi o soukromí. Nenechám tě nikde chodit samotného, na to můžeš rovnou zapomenout. Dokud neutichne tlukot mého srdce, budu jako tvůj stín. I když to bude vypadat, že jsi sám, tak nebudeš." Heh, opravdu mě zajímalo, jak na tohle zareaguje. Kdo by chtěl abych se mi plížila v patách? No, ani ta divoká zvířata.
Jeho výrazy se měnili rychlostí blesku, takže se opravdu těžko určovalo, jak se bude chovat v následující chvíli. Jeho další slova mi ale potvrdila, že už vlastně patří k nám. "Najdeme.. musíme." Přikývla jsem a pomalu se zvedla. Ptal se jestli mám hlad a když jsem se nad tím tak zamyslela.. "Trošku.." Zamumlala jsem v odpověď a přešla k němu. "Každopádně myslím, že tohle není moc vhodný.. hlavně ne pro tebe." Nijak jsem nezaregistrovala, že by mu můj dotek vadil a proto jsem mu bez jakéhokoliv upozornění rukou jemně přejela po žebrech. "Musíme tě dát dokupy, půjdeme na lov."